torsdag 20 oktober 2011

Budskap från galaxen


Budskap från våra Galaktiska vänner
Jag har under senaste året lyssnat av många timmar kanaliserade budskap från ett tiotal medier som representerar utomjordisk högre intelligens. När jag drar samman essensen ur materialet så framträder några huvudpunkter. Vi befinner oss i ett skede av allt snabbare utveckling. Tiden verkar bli tätare. Vi står inför och upplever redan omvälvande förändringar på vår planet och inom oss själva. 2012 representerar en tidsram för processens kulmen. Det talas om ett uppstigande till en ny medvetandenivå. Detta är på samma gång väldigt lovande och oroande.
Det finns ingen annan tillflykt än att gå inåt och etablera och utveckla relationen med den själsliga närvaron, personlighetens eviga kärna och ursprung. Från den egna inre sanningen blir vi istånd att veta vem vi är och vart vi skall orientera oss framöver. Även vår planet befinner sig i detta förlopp av rening eller förnyelse och kommer att ställa oss inför ett mått av dramatiska händelser.
Vi befinner oss under ett tilltagande utvecklingstryck. Det innebär att existensen står inför ultimatum. Vi måste följa med och förändras. Det finns ingen annan väg.
Tiden blir allt dyrbarare och det gäller att arbeta målmedvetet med sig själv så att det egna inre växandet harmonierar med den totala helheten, själens äkta gudsmedvetande.
Det är angeläget att ta till sig de verktyg som olika traditioner förmedlar och som passar ens personlighet och som främjar den inre utvecklingen. Det kan vara smärtsamt och skrämmande att möta sin personlighets dolda spöken och bortglömda sorger. Ljuset i tunneln som leder till frihet och förnyelse är kärleksfullt och lovar en strålande ny framtid.
Livet blir oanat mycket större efter den fullbordade förändringen.
Ju mera vi kan frigöra oss från inre negativitet, smärta och rädsla, ju mera underlättas förloppet i sin helhet och i bästa fall utan extrem och våldsam dramatik.
Den enda verklighet vi är direkt ansvariga för är också den enda verklighet som vi känner till, nämligen den som vi själva skapar inom oss.
När vi förvandlas och förändras blir också verkligheten ny.
Den stående maningen är att söka själens och hjärtats sanningar och praktisera dem.
Det direkta och fysiska ingripandet av högre makt är förbundet vid vår personliga utveckling. Andligt stöd, inspiration och ingivelser utlovas däremot rikligt och villkorslöst för alla som i sitt inre ber om denna hjälp och vägledning.
Budskapen förmedlas genom mediala personer med skilda ursprung och bakgrunder och har en samstämmighet som ökar trovärdigheten. Det som kommer till uttryck verkar vara äkta i universell mening. Sedan är det upp till oss själva hur vi väljer att tro eller inte.
Vad vi kan vara helt säkra på är att verkligheten fortsätter långt bortom vårt förstånd och att vårt förstånd kan växa i mötet med det som vi ännu inte förstår.
För dem som vill botanisera mera kan följande länkar vara en början: Komurosan och Kryon










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar