lördag 8 oktober 2011

Själ, Hjärta, Handling

Hesekiel Apollon och Athena var plötsligt närvarande i mitt medvetande. Det är ett inre faktum och det påbjuder något av mig, nämligen att se över mina prioriteringar. Det finns viktigare teman än pengar, än mat, dryck och sex, äta dricka och ha sin flicka. Det finns mera att vinna än gods och guld, betalda räkningar och mat på bordet. Det finns ett självklart budskap i uppdykandet av en profet, en Gud och en Gudinna. De sade ingenting utan var bara närvarande.
Tre ord uppstår som ett eko av deras närvaro:1 Själ,2 Hjärta,3 Handling.

Nu är vi många som bearbetar det här med 2012 och känslan av att leva i slutfasen av vår kultur. Vi har konstaterat att förändringar sker i allt snabbare takt och att även våra inre processer och svängningar går fortare. Det känns verkligen som att månader har blivit som år i massan av erfarenheter som bearbetas och integreras i allt tätare följd. Vad skall man tro om Nibiru och polvändor, gigantiska flodvågor och plötslig ingång i en ny istid samtidigt som vi hotas av fientligt inställda och överlägsna Aliens. Mainstream spelar på ångest och rädslor inför de okända hoten och det är svårt att finna substantiella fakta.
Olika drömtider står mot varandra och balanserar negativa och positiva myter. Apokalyptiska visioner och katastrofscenarios uppstår och förs vida omkring genom webben men även motsatsen finns och når också en växande tillströmning. Enligt dessa befinner vi oss i ett uppstigande i en större och friare verklighet, ett större medvetande och med hjärtat som vågmästare vilket förverkligar sådant som harmonisk tillväxt och kärleksfull gemenskap och rättvisa. Det förespråkar förvisso förändringar som kan vara dramatiska för många människor och som inbegriper planetens självbalanserande processer mot nya astrofysiska betingelser. Det är skiftet mellan fiskarnas och vattumannens tidsålder som vi nu är mitt inne i och som kulminerar i vår tid dvs. de närmaste åren.
Å ena sidan kommer ett avslut med domedagar eller upplysningsdagar och som innebär ett uppvaknande till sådant som varit fördolt i den gamla tiden och som måste vägas ut eller in i vår gemensamma definition av verkligheten och sanningen. Det innebär någon form av revolution och upplösningen av den gamla hierarkiska världsbilden. Feodaltidens moderna oligarki löses upp och dör in i något helt annorlunda och nytt.
En aspekt av detta nya och stora innebär att vi blir galaktiska och får ett helt nytt och oändligt forum att medverka inom. En verklighet som vi som det sägs kommer att känna igen oss i eftersom det utgör en själslig dimension som vi burit med oss i våra liv men glömt bort att odla minnet av under pressen att leva i den tredimensionella materialismen präglad av tyngre drifter i vår natur.
Den nya tidens värden och referenser och utmaningar kommer att bli mera andliga och själsliga. Vi kommer närmare det Gudomliga och vänjer oss vid frihet utan ångest. Det blir möjligt genom att vår fundamentala grundförutsättning är att vi skapar oss själva ur en evig kärna av ursprunglig kärlek som växer inifrån och som vi gräver fram utifrån genom våra existentiella sediment och psykiska processer. Vi möter oss själva innanför krigszonerna och blir varse vår inre frid och inre Gudomlighet. Himmelriket inom oss kommer att bli den avgörande referensen.
Som synes lever vi mitt i en klyvning mellan extremt negativa och extremt positiva prognoser.
Själv tycker jag det är lätt att välja den positiva extremismen och tro på och se fram emot en befrielse till kärlek, enhet och harmoni, att äntligen få spränga medvetandets inskränkningar och vakna upp till ett fullt och heligt medvetande.
Därför säger jag varmt välkommen till alla galaktiska vänner och frisinnade själar och ser fram emot när vi kan träffas på allvar och leka våra drömmars förverkliganden
 Apollon, Hesekiel, Athena –Själ, Hjärta, Handling
Mvh Kai

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar